Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága

Cím
4400 Nyíregyháza, Toldi u. 1.
Levelezési cím
4402 Nyíregyháza, Pf. 41.
Központi telefonszám
+36 42 524 793
E-mail cím
cegbirosagnyt@nyiregyhazit.birosag.hu, nyhtgazdasagi@birosag.hu
Kollégiumvezető
Dr. Varjasi Erika

Ügyfélfogadási rend

Felvilágosításadás, ügyfélfogadási idő cég- és gazdasági irodában, végrehajtói irodában, valamint a közjegyzői irattárban (Nyíregyháza, Toldi u. 1.
Központi telefonszám: 42/524-000
Kizárólag cég- és gazdasági ügyekkel kapcsolatos felvilágosítás: 42/524-000

Ügyfélfogadási rend
Hétfő: 14:00-16:00 óra
Kedd: 09:00-11:00 óra
Szerda: 08:00-15:30 óra (panasznap)
Csütörtök: 09:00-11:00 óra
Péntek: 09:00-11:00 óra

* cég-és gazdasági irodában előzetes időpontfoglalás alapján minden csütörtökön 14:00 és 16:00 óra között a jogi képviselők részére további iratbetekintési lehetőség biztosított.

Az egyenlő esélyű hozzáférés jegyében a Toldi utcán az alábbi speciális megoldásokkal biztosítjuk ügyfeleink részére a közszolgáltatásokhoz a hozzáférést:

Nyíregyházi Törvényszék és Nyíregyházi Járásbíróság 

4400 Nyíregyháza, Toldi u. 1.

Az épületben a Nyíregyházi Törvényszék Gazdasági Kollégiuma, a Nyíregyházi Járásbíróság, valamint a Nyíregyházi Törvényszék Gazdasági Hivatala található.

Az épület akadálymentes kialakítású.

Az épület akadálymentesen a Toldi utcai főbejárat felől közelíthető meg.

Érkezés előtt, az épület biztonsági szolgálatát ellátó rendész munkatársakkal történő személyes, illetve a 06-42/524-000 telefonon történő igénybejelentés esetén, a főbejárat mellett külön erre a célra kialakított akadálymentes bejárati ajtón keresztül biztosítják az épületbe történő akadálymentes belépést.

Az épület főbejárata előtt – egy távirányítással működő sorompóval lezárt gépjármű parkolón belül – akadálymentes parkolóhely is ki van alakítva.

Az épület főbejárata mellet egy akadálymentes bejárati ajtó van kialakítva, mely a parkoló helyről egy 5%-os emelkedésű, 30 m hosszú rámpán közelíthető meg.

Az épületen kívül, 40 cm szélességben festéssel kialakított, kontrasztos színű és eltérő érdességű felületi burkolati vezetősáv lett kialakítva.

Az épületen kívül és belül jelző-, emlékeztető- és tájékoztatótáblák vannak a falakra felszerelve.

Az épületbe belépve - a rendészeten - Braille írásos tájékoztató füzetek találhatók, melyekben az épületben történő közlekedéssel kapcsolatos információkról, illetve az épületen belül elhelyezett biztonsági kamerák működésével kapcsolatos információkról kaphatnak tájékoztatást.

Az épületben a tárgyalók helyiségei akadálymentesen megközelíthetők.

Az épületen belül, 40 cm szélességben ragasztással kialakított, kontrasztos színű és eltérő érdességű felületi burkolati vezetősáv lett kialakítva.

Az épület nyaktag részén, egy 975 kg maximális terhelhetőségű, 13 személy szállítására alkalmas személyfelvonó van üzembe állítva, mely rokkantkocsival közlekedő személy szállítására is alkalmas.

A Gazdasági Kollégium és a KMB 1-1 tárgyalójában infokommunikációs eszközök, INDUKCIÓS hurkok működnek, INDI-10 típusú készülékekkel.

Az épület I. emeleti nyaktag részén 1 db akadálymentes WC helyiség található (SCHRACK ELSO SIGMA típusú WC SZET – 2 db fény és hangjelzővel;
2 db hívógombbal; 1 db nyugtázó gombbal)